Wie is SiennaX?

The professional’s choice

SiennaX is inmiddels een vooraanstaand beauty merk uit de UK wat ruim 13 jaar geleden is gestart met professional spraytanning. Kwaliteit, luxe, uitstraling en service hebben vanaf het begin hoog in het vaandel gestaan. Niet voor niets dat SiennaX al ca 10 jaar door de Beauty Guild Awards of Excellence is uitgeroepen tot beste leverancier, beste service, beste gebruik van social media en dergelijke.

Transforming life through Beauty

In 2017 is de productlijn uitgebreid met een zeer luxe waxlijn, die een wax behandeling voor de klanten tot een echte wellness behandeling maakt.

 

Recentelijk is daaraan toegevoegd een luxury wenkbrauwen lijn, waaraan de King der Brows zich direct wilde verbinden, en ook in 2019 mag u van SiennaX nieuwe ontwikkelingen verwachten.

 

Kortom SiennaX is een Brand waar de professionals voor kiezen en voor hun klanten een ware “Transforming live through Beauty” ervaring verzorgen.

 

Als SiennaX Benelux zijn wij reeds 6 jaar actief in de Benelux en voorzien we inmiddels ruim 400 salons van de SiennaX producten. Nu achten wij de tijd rijp om het SiennaX concept verder te ontwikkelen met eigen SiennaX salons al dan niet op franchise basis.

What They Say