Treatments

De  Beautysalons werken uitsluitend met hoogwaardige producten, die allen dierproef en allergenen vrij zijn. De producten van ZO Skin Health en SiennaX staan centraal en kenmerken zich door Luxe, Wellness, Huidverbetering en -verzorging.

ZO Skin Health

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

 

Schoonheidsbehandelingen

Sienna X heeft een breed en diep assortiment aan professionele cosmetica producten. Zowel in de breedte als in de diepte zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Een algemeen geldende regel is dat ze altijd kijken naar recyclebaar verpakkingsmateriaal én de producten worden niet getest op dieren.

Producten Tanning

Spraytan

De SiennaX producten hebben een top kwaliteit aan ingrediënten. Onze spraytan vloeistoffen hebben bijvoorbeeld verschillende huidvriendelijke toevoegingen. De SiennaX spraytan producten kenmerken zich door een zeer natuurlijke kleur en een fijne geur. Je kan bij ons in een luxe cabine je hele lichaam laten sprayen.

 

 

Waxing

Met exceptionele formules welke door en voor wax therapeuten zijn ontwikkeld, heeft de SiennaX Waxing range alles om jouw klanten een comfortabele en luxueuze wax behandeling te geven. De producten zijn zodanig ontwikkeld om jou snel en kosten efficiënt te waxen, terwijl jouw klanten SiennaX als de meest premium wax ervaren die ze ooit hebben gehad. De SiennaX wax is minder pijnlijk dan andere waxes, zodat je klanten graag terugkomen voor een volgende behandeling.

Brow tints

Unieke wenkbrauw range, samengesteld door de kleurexperts met de begeleiding en advies aan professionals om de juiste kleur te bereiken, met slechts een klein pallet kleuren. Standaard verven en henna brow is beide mogelijk. Wij zijn de kleurexperts.